Ciupercile umplute reprezinta o reteta de garnitura delicioasa si sanatoasa. Se pot pregati pe gratar sau la cuptor.
Se spala si se curata ciupercile, apoi le rupem cu grija coditele si le tocam marunt. Incingem intr-o tigaie cateva linguri de ulei si intre timp tocam marunt ceapa. In momentul in care uleiul s-a incins, punem ceapa in tigaie si o lasam cateva minute la calit. Dupa ce incepe sa se inmoaie, adaugam baconul taiat si coditele de ciuperci maruntite. Lasam compozitia pentru ciuperci umplute la foc mediu aproximativ 10 minute. La sfarsit, condimentam compozitia pentru umplutura ciupercilor cu sare, piper si adaugam mararul tocat marunt.
Umplem palariile ciupercilor cu compozitia rezultata si deasupra lor asezam cascavalul ras. Introducem tava cu ciupercile umplute la cuptor, dupa ce acesta a fost incins bine. Tinem ciupercile umplute la cuptor aproximativ 15-20 minute, la foc mediu.
Ciupercile umplute se servesc ca si garnitura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii