Chiftelutele de legume in sos sunt alegerea ideala pentru un pranz copios. Gasiti aceasta reteta de chiftelute pe culinar.ro, alaturi de alte retete culinare.
Se curata morcovii si cartofii, se spala si se rau pe razatoarea mica. Se scurg de zeama, iar aceasta se pastreaza. Se omogenizeaza si se condimenteaza, apoi se formeaza mici chiftelute, care se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. Separat, se caleste ceapa tocata marunt, se adauga mustarul, apoi se stinge cu zeama de legume. Se mai adauga 200 ml apa si se pun in sos chiftelutele prajite. Se potriveste totul la gust de sare si piper, apoi se lasa la fiert 15 minute. Spre sfarsitul fierberii se adauga usturoiul tocat marunt.
Mancarea se consuma calda.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Chiftele
Mancare de spanac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii