Fasolea, ceapa maruntita fin, usturoiul maruntit, cimbrul uscat, sarea si oul se mixeaza bine pana devine ca o pasta. Peste pasta rezultata se adauga
Fasolea, ceapa maruntita fin, usturoiul maruntit, cimbrul uscat, sarea si oul se mixeaza bine pana devine ca o pasta.
Peste pasta rezultata se adauga alunele de padure maruntite si pesmetul.
Se formeaza bilute de marimea unei nuci care se pot praji in ulei.
Eu le-am pus in tava, le-am stropit cu putin ulei si le-am lasat la cuptor la 180°C timp de 30-40 minute pana prind o culoare aurie.
Intre timp am taiat ardeii grasi in fasii, i-am pus in tava, i-am
stropit cu ulei am pus deasupra cateii de usturoi curatati
si taiati in patru. Cand chiftelutele au fost gata le-am scos din cuptor si-am introdus tava cu ardeii grasi la 180°C timp de 45 minute pana au devenit moi.
Am pregatit topping-ul si l-am lasat deoparte. Cand au fost gata si ardeii i-am asezat pe farfurie, deasupra am pus chiftelutele si
le-am stropit cu topping-ul preparat anterior.
Reteta Chiftelute de fasole boabe pe pat de ardei gras a fost propusa de dora_m
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii