Se fierbe conopida in apa cu sare, dupa ce s-a racit se scurge bine de apa si se paseaza cu mixerul sau furculita. Se bat ouale cu un praf de sare ,b
Se fierbe conopida in apa cu sare, dupa ce s-a racit se scurge bine de apa si se paseaza cu mixerul sau furculita.
Se bat ouale cu un praf de sare ,bicarbonatul stins cu zeama
de lamiie, apoi faina (compozitia sa fie ca o smantanamai groasa).
Se amesteca apoi cu conopida, cascavalul ras si marar, se fac chiftelute potrivite care se prajesc in ulei incins.
Se servesc reci. Se poate orna platoul cu felii de legume (gogosari, rosii, verdeata)
Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postMancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...
Mancare de cartofi delicioasa cu maslineUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiDescopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Comentarii