Sunt tare bune, chiar daca nu au carne, mai ales ca se pot lua si la pachet, la un picnic, chiar si in orice ora din zi! :) Retete dietetice
Legumele le curatam si le spalam bine.
Dovlecelul, morcovii si cartofii ii dam pe razatoare mica. Ceapa si ardeiul ii tocam marunt.
Intr-un bol punem legumele date pe razatoare, dar stoarse bine de apa lasata si legumele tocate, peste, adaugam ouale, pesmetul, patrunjelul si condimentam dupa gust cu sare si boia. Omogenizam bine si din compozitia rezultata formam chiftele nu foarte mici, pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Pe jumatate din ele presaram susan, iar pe celelelalte le lasam simple.
Dam tava la cuptorul preincalzit, pentru 30-35 minute la 175 grade C.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii