Fasolea se fierbe in apa cu sare si dupa ce da in clocot se scurge apa si se pune din nou la fiert. Aceasta operatie se repeta de 2-3 ori. Se adauga
Fasolea se fierbe in apa cu sare si dupa ce da in clocot se scurge apa si se pune din nou la fiert. Aceasta operatie se repeta de 2-3 ori. Se adauga morcovul si pastirnacul, curatati si dati pe razatoare, ceapa tocata marunt, sare si foile de dafin. Dupa ce fasolea este fiarta, se scurge se paseaza sau se trece prin masina de tocat, se amesteca cu miezul de piine inmuiat si stors si orezul fiert. Se adauga usturoiul pisat, cimbrul, mararul, patrunjel si se potriveste de sare si piper. Aceasta compozitie se framinta foarte bine, se formeaza chiftelutele care se dau prin faina si apoi se prajesc in untdelemn
Alte retete recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzVă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...
Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Comentarii