Daca doresti o mancare sanatoasa, pregateste budinca de cascaval cu spanac. Pentru a prepara aceasta reteta, ai nevoie de paine, unt, oua, cascaval si spanac.
Daca doresti o mancare sanatoasa, pregateste budinca de cascaval cu spanac. Pentru a prepara aceasta reteta, ai nevoie de paine, unt, oua, cascaval si spanac. Se taie franzela felii subtiri, se unge cu unt, se tavalesc in cascaval ras si se pun intr-o forma. Restul de cascaval, amestecat cu galbenusurile, laptele si albusurile batute spuma, se toarna peste paine si se rumeneste totul la cuptor.
Budinca se serveste cu pireu de spanac.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaIn urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta. S-a scris mult despre aceste plante cat de...
Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Comentarii