Muiem feliile de paine in apa. Tragem pielea de pe sepie, o clatim cu apa rece, o spalam si in interior, apoi o scurgem. Maruntim tentaculele, ceapa s
Muiem feliile de paine in apa. Tragem pielea de pe sepie, o clatim cu apa rece, o spalam si in interior, apoi o scurgem. Maruntim tentaculele, ceapa si usturoiul. Sunca se taie in fasii subtiri. Se incinge uleiul si se calesc in el ceapa si usturoiul. Adaugam tentaculele sepiei, sunca, painea stoarsa si jumatate din verdeata de patrunjel taiata marunt. Adaugam sare si piper, apoi amestecam si fierbem sub capac timp de 15 minute, pana lichidul se evapora. Lasam sa se raceasca. Se umple sepiile cu aceasta compozitie, iar deschiderile se coase cu ata. Punem sepiile in tava, adaugam rosiile, vinul alb, patrunjelul ramas, cimbrul si 2 linguri de ulei de masline. Asezonam cu sare, piper, piper cayenne si prajim la foc mic timp de 20 de minute.
Alte retete recomandate:
Zacusca peste
Zacusca ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciO prajitura vazuta la bucataras Irina care m-a incantat de la prima vedere. Numai bine aveam toate ingredientele necesare asa...
Prajitura cu mascarpone si zmeuraReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii