Scoici cu rice noodles este o reteta de mancare chinezeasca pe care o puteti pregati foarte rapid.Aveti nevoie de taietei din faina de orez,scoici, otet de orez, ardei iute, lime si putin coriandru
Taiati legumele dupa pofta inimii si sotati-le in wok -ul incins cu ulei de masline, impreuna cu zeama de lamaie, mierea, sarea si piperul, praful de chilli. Dupa vreo 4 -5 minute adaugati otetul de orez si plicul cu zahar brun.
Nu e nevoie de smantana sau alte adaosuri. Dupa ce s-au calit legumele, dar nu mai mult de 10 minute, puneti carnea de scoici, presarati putin cimbru, coriandul tocat marunt, si mai tineti pe foc 8 minute, amestecand deliciosul tablou de culori si arome. (Aveti grija mango-ul sa fie foarte bine copt).
Intre timp fierbeti taiteii din faina de orez (fix pentru 2 portii), rice noodles, cu un praf de sare, pe care le incoronati cu putin coriandru si o portie din legumele sotate si fructele de mare.
Se serveste imediat. Mai ornati cu feliute de lime si frunze proaspete de coriandru.
Sursa acestei retete este site-ul culinar Dulcegarii culinare.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciO prajitura vazuta la bucataras Irina care m-a incantat de la prima vedere. Numai bine aveam toate ingredientele necesare asa...
Prajitura cu mascarpone si zmeuraReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii