Pentru pilaful de midii se fierb midiile cu putina apa si se scoate carnea dinauntru. Se prajesc usor in unt sau in ulei o ceapa mica, taiata marunt, si o ceasca de orez.
Pentru pilaful de midii se fierb midiile cu putina apa si se scoate carnea dinauntru. Se prajesc usor in unt sau in ulei o ceapa mica, taiata marunt, si o ceasca de orez ales, spalat si apoi bine uscat. Se sting cu doua cesti din zeama in care au fiert midiile, la care se adauga, daca este necesar, zeama de carne sau apa. Se pune bulionul de rosii, sarea si piperul. Se da la cuptor. Cand orezul este aproape gata, se pun midiile. Se rastoarna si se serveste fierbinte.
Pilaful de miidii se serveste fierbinte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciO prajitura vazuta la bucataras Irina care m-a incantat de la prima vedere. Numai bine aveam toate ingredientele necesare asa...
Prajitura cu mascarpone si zmeuraReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii