Se fierb midiile impreuna cu ceapa tocata marunt intr-un litru de vin. Separat se prepara un sos alb din 25 gr unt si o lingura cu faina subtiat cu z
Se fierb midiile impreuna cu ceapa tocata marunt intr-un litru de vin. Separat se prepara un sos alb din 25 gr unt si o lingura cu faina subtiat cu zeama din care au fiert midiile si cu lapte. Se adauga galbenusul de ou, sare, se amesteca si se adauga si o lingura cu cascaval ras pe razatoarea mica. Se pune sosul peste midii si se presara deasupra patrunjel tocata marunt.
Aceasta mancare se serveste calda.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Pastrav la cuptor
Tocanita de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciO prajitura vazuta la bucataras Irina care m-a incantat de la prima vedere. Numai bine aveam toate ingredientele necesare asa...
Prajitura cu mascarpone si zmeuraReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii