O reteta clasica si extraordinar de gustoasa, midiile gratinate la cuptor sunt foarte usor de facut si sunt gata in cateva minute.
Dupa ce curatam midiilie cu un cutit, astfel incat sa nu ramana mustati, le spalam bine in jet de apa rece. Apoi le-am pus in apa fierbinte si le-am lasat pe foc pana s-au deschis, cam 10 minute. Doua din ele au ramas inchise, asa ca le-am aruncat. La fiecare midie, am pastrat jumatatea de cochilie unde era prinsa carnea, le-am asezat una langa alta in tava.
Separat, am amestecat pesmet cu virginel, usturoi, sare, piper, patrumjel proaspat si cu o lingurita am umplut midiile, Le-am dat la cuptor pana s-au rumenit.
Midiile gratinate la cuptor se servesc simple, alaturi de un pahar de vin alb sec.
Reteta de midii gratinate la cuptor a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Monica.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii