La fel ca midiile gratinate, midiile cu paste sunt extrem de usor de facut si foarte delicioase.
Am tocat ceapa si am calit-o in ulei virgnel, am adaugat midiile tocate cu cutitul, usturoiul, apoi vinul, am asteptat sa se evapore mare parte din el, am adaugat sare, piper si patrunjel si am amestecat cu pastele fierte al dente.Simplu de facut si foarte bun!
Servim midiile (gratinate) cu paste si vin alb sec.
Reteta de midii cu paste a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Monica.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciO prajitura vazuta la bucataras Irina care m-a incantat de la prima vedere. Numai bine aveam toate ingredientele necesare asa...
Prajitura cu mascarpone si zmeuraReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii