Puneti miidile alaturi de cateva linguri de ulei de masline, intr-un wok sau o tigaie foarte mare si bine incinsa. Scuturati-le bine si adaugati restu
Puneti miidile alaturi de cateva linguri de ulei de masline, intr-un wok sau o tigaie foarte mare si bine incinsa. Scuturati-le bine si adaugati restul ingredientelor, tocate marunt, cu exceptia sucului de lamaie si a laptelui de nuca de cocos. Continuati sa le amestecati pana cand midiile se deschid. Aruncati-le pe cele a caror cochilie a ramas inchisa. Stoarceti deasupra sucul de lamaie si turnati laptele de nuca de cocos. Aduceti la punctul de fierbere si serviti imediat.
Se pot servi alaturi de orez fiert simplu sau gatit la aburi.
Alte retete:
Cocktail cu fructe de mare Ardei umpluti Placinta de dovleac
Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postMancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...
Mancare de cartofi delicioasa cu maslineUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieCornulete de post este o reteta de prajituri care poate fi pregatita si in post, dar si in preioadele de peste an. Este o...
Cornulete de postEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaDescopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Comentarii