Inelusele de calamari sunt delicioase si se fac ectrem de simplu. Clamarul il puteti face pane sau pur si simplu la gratar.
Inelusele de calamari sunt delicioase si se fac ectrem de simplu. Clamarul il puteti face pane sau pur si simplu la gratar. Se dezgheata calamariul sub jet de apa rece. Se amesteca faina cu sare si piper.
Se mai pot pune si alte condimente,coaja de lamaie rasa ar merge bine.
Se bat ouale. Se trece calamariul prin faina si apoi prin ou.
Se prajesc in uleiul incalzit.
Inelusele de calamari se pot servi cu lamaie, sos sau cu un risotto cu lamaie.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciO prajitura vazuta la bucataras Irina care m-a incantat de la prima vedere. Numai bine aveam toate ingredientele necesare asa...
Prajitura cu mascarpone si zmeuraReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii