Aceasta delicioasa mancare de creveti cu cus cus o gasiti pe culinar.ro alaturi de alte retete culinare cu creveti. Pentru prepararea ei mai aveti nevoie de usturoi, vin alb, ceapa, ardei, condimente si mirodenii.
Crevetii cu cus-cus sunt deliciosi. Pentru a prepara aceasta reteta cu creveti cus-cus-ul se opareste in apa fiarta, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga o lingura cu ulei de masline si patrunjel tocat, dupa care se pastreaza la cald. Separat se pune pe foc o cana cu apa, vinul, boabele de piper si cuisoarele. se adauga crevetii si se lasa la fiert 5-10 minute. Separat, e caleste ceapa tocata marunt. Se adauga usturoiul zdrobit, ardeiul, ghimbirul si crevetii taiati cubulete. Se lasa pe foc cateva minute, apoi se adauga cus-cusul.
Crevetii cu cus-cus se servesc calzi cu zeama de lamaie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciO prajitura vazuta la bucataras Irina care m-a incantat de la prima vedere. Numai bine aveam toate ingredientele necesare asa...
Prajitura cu mascarpone si zmeuraReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii