Se fierbe conopida. Se tapeteaza un platou cu frunze de salata verde. Se pune conopida deasupra. Se prepara maioneza, bine condimentata cu mustar.
Se fierbe conopida.
Se tapeteaza un platou cu frunze de salata verde.
Se pune conopida deasupra.
Se prepara maioneza, bine condimentata cu mustar.
Se incorporeaza ceapa, putin patrunjel si tarhon.
Se toarna amestecul peste conopida.
Se serveste cu creveti si se decoreaza cu felii de lamaie.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciO prajitura vazuta la bucataras Irina care m-a incantat de la prima vedere. Numai bine aveam toate ingredientele necesare asa...
Prajitura cu mascarpone si zmeuraReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii