Supa-crema de ciuperci este o reteta de post delicioasa. Pentru aceasta reteta de supa crema aveti nevoie de ciuperci champignon, hribi, ardei,morcovi, ceapa si crutoane.
Ciupercile se curata, se spala si se toaca.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei, apoi se adauga ciupercile si se calesc si ele.
Se adauga ardeiul tocat si morcovul. Se acopera cu cateva cani de apa calda si se lasa sa fiarba.Daca mai este nevoie se adauga apa. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Cu ajutorul unui mixer verical se transforma ingredientele in crema.
Faina se amesteca cu apa si se toarna in fir subtire peste supa. Se fierbe pana se ingroasa.
Se serveste cu verdeata, crutoane si otet dupa gust!
Particip la concursul „ Bucate româneşti pentru zile cand posteşti!” si pe Facebook am nickname-ul dianu andreea
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Foarte bună,te lingi pe degete nu alta!
Desert brownie cheesecakeReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii