Placinta cu carne si ghebe te poate salva cand esti in pana de idei de retete pentru cina sau chiar pentru o masa de week-end.
Pentru umplutura am calit ceapa, cu sare si putina boia dulce, apoi am adaugat carnea, ciupercile si am lasat sa scada bine. Am asezat in tava unsa cu putin ulei, 2-3 foi de placinta, apoi umplutura, apoi am presarat putin gris, si iar foi, iar umplutura, pana se termina toate cele. Dar sa fie foaie deasupra. Am taiat apoi placinta si am adaugat amestecul de ou, iaurt si smantana. Am lasat la cuptor cca 25-30 min, pana cand placinta s-a rumenit frumos.
Placinta cu carne si ghebe se serveste calda, alaturi de o salata de muraturi.
Reteta de placinta cu carne a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Andreea-Rodica.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii