Ceapa si prazul se curata si se toaca marunt, dupa care se pun la calit. Se adauga apoi ciupercile, piperul, sarea si busuioc. Se amesteca bine. Sepa
Ceapa si prazul se curata si se toaca marunt, dupa care se pun la calit. Se adauga apoi ciupercile, piperul, sarea si busuioc. Se amesteca bine. Separat, se bat ouale, se adauga sucul de rosii, smantana, branza taiata marunt si amestecul de ciuperci. Se amesteca bine apoi se pune intr-un vas de yena tapetat cu ulei si se lasa la cuptor pana 2 ore. Pentru sos, se topesc 50 gr unt, se adauga o lingurita faina si se tine la foc mic, amestacand continuu. Se adauga un pahar smantana si busuioc si se mai lasa la foc cateva minute.
Se serveste fierbinte cu sosul de smantana deasupra.
Alte retete:
Chiftele Friptura de vita la cuptor Cozonac moldovenesc
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii