Pastele cu ciuperci si dovlecei sunt absolut delicioase. O mancare cu paste rapida si savuroasa perfecta atat pentru pranz cat si pentru cina.
Spalati bine dovleceii si ciupercile, decojiti ceapa si le taiati in bucati mai mari, cat sa incapa in robotul de bucatarie, in care le veti pune la tocat,la o viteza mare, cat sa le faca fine. Puneti o tigaie medie pe foc, incingeti untul si sotati legumele, in care puneti si usturoiul. Adaugati o cana de supa de pui si fierbeti timp de 20 de minute.
Intre timp, puneti la fiert pastele, dupa metoda traditionala. In apa in care fierbeti pastele puneti sare si putin ulei, asteptati sa dea in clocot si apoi adaugati pastele, pe care le fierbeti al dente, timp de maxim 10 minute. Le scurgeti de apa fierbinte, le treceti printr-un jet rapid de apa rece si le scurgeti iar.
Reveniti la tigaia cu legume. Amestecati usor faina si smantana si mai lasati la fiert 10 minute, apoi turnati sosul cremos peste paste. Amestecati usor si serviti cu parmezan ras deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii