Papricasul cu ciuperci este o mancare delicioasa, o mancare simpla cu ciuperci perfecta in orice moment langa o mamaliga calda.
Se taie carnea spalata si zvantata in cubulete apoi se prajeste in uleiul incins. Cand incepe sa se rumeneasca usor se adauga si ceapa taiata fin si ciupercile feliate. Se lasa sa se caleasca bine apoi se adauga smantana in care am amestecat bine faina.
Se toarna si paharelul de vin alb sec. Se lasa sa clocoteasca cca 10 minute apoi se sareaza si condimenteaza dupa plac, apoi se opreste focul si se presara verdeata tocata fin deasupra.
Pofta buna!
2 motive mai mult decat suficiente pentru care imi doresc sa incerc noul Philips Multicooker:
1.Cu ajutorul funcţiei de menţinere a mâncării calde până la 24 de ore, eşti gata oricând să spui "Poftiţi la masă!"
2.Datorită valvei ajustabile pentru controlul presiunii, ingredientele îşi păstrează valorile nutritive.
Papricasul de ciuperci se serveste fierbinte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii