Aceasta reteta culinara de orez cu mere, ciuperci si ierburi aromatice este o mancare delicioasa, deloc greu de preparat si foarte sanatoasa. Unde mai pui ca se pregateste foarte rapid.
Curata, spala si usuca apoi toate verdeturile. Pune-le in blender, mai putin ceapa verde, alaturi de marul spalat si curatat de cotor, coaja de lamaie si zeama de la lamaie. Mixeaza.
Curata ciupercile, taie-le felii si adauga-le amestecului de mai sus. Daca alegi ciuperci champignon sau de padure, caleste-le inainte in putin ulei de masline cu sare si piper.
Toarna ulei de masline ca sa lege si sa descopere aromele si amesteca bine.
Fierbe orezul in apa clocotita cu sare, scurge-l si amesteca-l cu amestecul de ierburi. Toaca ceapa verde si aseaz-o deasupra.
Serveste orezul cu mar, ciuperci si ierburi aromatice cald, decorat cu felii de mar prajite.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii