Tocati marunt ceapa si caliti-o in unt impreuna cu ciupercile spalate, taiate in felii fine. Cand apa lasata de ciuperci scade, luati vasul de pe foc
Tocati marunt ceapa si caliti-o in unt impreuna cu ciupercile spalate, taiate in felii fine.
Cand apa lasata de ciuperci scade, luati vasul de pe foc, lasati-le sa se raceasca, dupa care combinati-le cu foile de ceapa verde tocate marunt, cu verdeata si sare, dupa
gust.
Puneti in compozitie piper, incorporati unul cate unul galbenusurile, apoi albusurile batute spuma tare.
Dintr-un ou, smantana, faina cat cuprinde si 1/4 lingurita cu sare, pregatiti un aluat.
Ungeti o cratita cu unt, intindeti o foaie de aluat si cu aceasta imbracati fundul si peretii vasului, depasind chiar
marginile.
Turnati aici compozitia de ciuperci, acoperiti-o cu mar-
ginile foii si dati aluatul la cuptor sa se coaca, timp de 30 de minute
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii