Se soteaza ceapa, usturoiul, cozile de la ciuperci si jamonul. Cand se raceste un pic se adauga branza rasa tip parmezan. Recomand sa nu adauga
Se soteaza ceapa, usturoiul, cozile de la ciuperci si jamonul. Cand se raceste un pic se adauga branza rasa tip parmezan. Recomand sa nu adaugati sare pana la final pentru ca atat jamonul cat si branza sunt sarate. Inainte de a umple ciupercile gustati compozitia si adaugati sare numai daca e necesar. Se spala ciupercile si se curata. Se unge o tava cu ulei si se pun palariile ciupercilor cu compozitia dinainte. Se pune branza rasa pentru gratinat pe deasupra si se baga la cuptor.
Delicios, usor de preparat si foarte prezentabil
Se servesc calde cu paine si salata de rosii.
Alte retete recomandate:
Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanCiorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...
Ciorba ardeleneascaDulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...
Dulceata de gutuiAtat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiPlăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...
Placinta cu mereSalata dietetica cu pui fiert, oua fierte, salata verde, telemea de vaca, ardei kapia copt, rosie.
Salata cu oua si puiDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii