Toarna cate o lingura de ulei in palariile de ciuperci, presara piper si aseaza-le pe gratar. In uleiul ramas prajeste carnea si adauga 250 ml de apa
Toarna cate o lingura de ulei in palariile de ciuperci, presara piper si aseaza-le pe gratar. In uleiul ramas prajeste carnea si adauga 250 ml de apa rece. Adauga continutul pachetul knorr si fierbe-l. Adauga patrunjelul tocat marunt, chifla inmuiata in lapte si presata, oregano si cascavalul taiat cubulete. Amesteca bine si pune compozitia intre palariile de ciuperci. Prajeste-le in jur de 20 de minute in cuptorul incins.
Alte retete ciuperci recomandate
Ciulama de ciuperci
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii