Ciupercile cu branza cheddar la cuptor sunt o cina usoara si sanatoasa si se fac foarte rapid.
Se curata ciupercile si se dau rup piciorusele. Vom folosi doar palariile. Acestea se spala cu apa rece.
Ardeiul iute, usturoiul si patrunjelul se curata si se spala.
Tocam marunt ardeiul iute si patrunjelul. Usturoiul se da prin zdrobitor.
Intr-un castron punem ardeiul iute tocat, usturoiul zdrobit, un praf de sare si un praf de piper. Soarcem lamaia, apoi adaugam 3 linguri de ulei de masline, patrunjelul tocat si amestecam bine cu o lingura. Cu compozitia obtinuta se freaca palariile ciupercilor, atat pe dinafara cat si pe dinauntru.
Branza cheddar se taie cubulete, iar acestea se pun in scobitura ciupercilor. Pastrati o lingura de compozitie, pe care o puneti peste branza cheddar, la fiecare ciuperca.
Ciupercile se pun intr-o tavita sau intr-o farfurie de tabla si se mai pune un strop de ulei de masline peste fiecare ciuperca. Se dau la cuptor la 200 de grade cam 20 de minute, pana cand se rumenesc.
Sursa acestei retete este blogul culinar Lumeabucatelor.ro.
Ciupercile cu branza cheddar la cuptor se servesc calde, ca atare sau ca garnitura la fripturi sau gratare.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii