Budinca de ciuperci cu cascaval este un aperitiv consistent si delicios. Ciupercile se spala si se taie lame. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Budinca de ciuperci cu cascaval este un aperitiv consistent si delicios. Ciupercile se spala si se taie lame. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala; se separa albusurile de galbenusuri. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina si pesmetul se cern. Laptele se fierbe. Ciupercile se inabusa in jumatate din cantitatea de margarina impreuna cu ceapa, piperul si sarea. Se adauga cubul MAGGI, cca 400 ml apa fierbinte si se fierb inabusit pana scade lichidul. Separat, se topeste margarina (75 g), se adauga faina dizolvata in 200 ml lapte caldut, amestecand continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se adauga restul de lapte si galbenusurile amestecate. Compozitia se uniformizeaza si se retrage vasul de pe foc. Albusurile se bat spuma, se amesteca cu sosul alb obtinut si ciupercile inabusite, rezultand o compozitie uniforma. Compozitia se toarna intr-un vas uns cu margarina si tapetat cu pesmet si se introduce la cuptor, la foc potrivit.
Budinca de ciuperci cu cascaval se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii