Ciupercile frumoase si proaspete spalati-le sub jet de apa rece. Intr-un vas de teflon, pe foc domol, puneti untul si cand este fierbinte, adaugati ci
Ciupercile frumoase si proaspete spalati-le sub jet de apa rece.
Intr-un vas de teflon, pe foc domol, puneti untul si cand este fierbinte, adaugati ciupercile sa se caleasca si sa fiarba pana cand apa lasata de ele se evapora aproape complet.
Cand ciupercile s-au racit, treceti-le prin masina de tocat, impreuna cu painea muiata in lapte si stoarsa.
Combinati smantana cu galbenusurile proaspete, sare, verdeata tocata marunt si cu albusurile batute spuma tare.
Ungeti un vas de budinca cu unt, turnati amestecul si asezati-l in baie de aburi sa fiarba incet, 30 de minute. Cand budinca este gata, rasturnati-o pe platou si aduceti-o la masa.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafidePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii