Muschiul se taie in felii potrivit de groase, care se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. Se scot pe o farfurie si se lasa pe marginea plite
Muschiul se taie in felii potrivit de groase, care se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. Se scot pe o farfurie si se lasa pe marginea plitei. In uleiul ramas se pun ciupercile curatate si spalate bine, taiate felii subtiri. Se acopera cratita si se lasa sa scada un sfert de ora. Se adauga vinul, sarea si piperul macinat, apoi smintina. Sosul se scade pe foc mic impreuna cu verdeata tocata, zece minute. Se pun biftecurile peste sos si se tine cratita in cuptorul incins un sfert de ora.
Se servesc fierbinti.
Alte retete cu ciuperci:
Ciulama de pui cu ciuperci si smantana
Ciuperci la gratar
Ciuperci cu smantana
Aceasta reteta de prajitura este perfecta pentru sarbatorile de iarna. Perele posate in vin surprind toate aromele iernii,...
Prajitura aromata cu pere intregiAlaturi de taieteii de casa, ciorba de pui va avea gustul perfect pentru mesele in familie
Ciorba de Pui cu Taietei - Reteta videoPentru gulas unguresc carnea se curata de pielite, se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Gulas ungurescFlan de queso este o reteta spaniola ce seamana cu crema de zahar ars, doar ca se face cu crema de branza.
Flan de queso (flan de branza)Briosele simple cu iaurt sunt un desert delicios pe care il puteti realiza impreuna cu copiii dumneavoastra. Pentru aceasta...
Briose simple cu iaurtNe place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereIncercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...
Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakes
Comentarii