Se curata cartofii si se taie cuburi. Se toaca ceapa, se taie fasii baconul, apoi se curata si se taie in bucati ciupercile. Se incinge uleiul, apoi
Se curata cartofii si se taie cuburi. Se toaca ceapa, se taie fasii baconul, apoi se curata si se taie in bucati ciupercile. Se incinge uleiul, apoi se prajesc cuburile de cartofi aproximativ 10 minute. Se scot, apoi se pun deoparte. Se adauga in tigaie ceapa, baconul si se lasa la rumenit. Se pun ciupercile si se prajesc 5 minute. Se pun cartofii inapoi in tigaie si se sareaza, apoi pipereaza. Se bat ouale cu sare si piper, dupa care se toarna ouale peste compozitia de cartofi si se rumeneste la cuptor 15 minute.
Se serveste cu salata verde.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac Legume la cuptor Cartofi la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii