Cartofii sunt preferatii tuturor in toate anotimpurile, iar o tarta cu cartofi este binevenita oricand.
Din ingredientele enumerate se face un aluat, pe care-l lasi apoi sa se odihneasca 30 de minute. Apoi intinzi o foaie, cu care tapetezi o tava dreptunghiulara.
Cartofii curatati se rad pe razatoarea mica. Dupa ce se mai scurg de apa, se adauga ouale batute, 2 linguri de faina, sare si piper.
Se toarna umplutura peste aluat si se introduce la cuptor. Se coace la foc potrivit, timp de 45 de minute.
Tarta se serveste ca atare sau cu smantana.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaAm primit de la Merisor, la Revelionul Bucatarasilor, o cutie de caramel si una de lapte condensat, nu le-am incercat pana...
Desert tort cu caramel si mascarpone
Comentarii