Cureti cartofi si ii tai in cubulete mici pe care le pui la fiert in apa cu sare. Faci un piure din cartofii fierti, pe care il lasi sa se raceasca,
Cureti cartofi si ii tai in cubulete mici pe care le pui la fiert in apa cu sare. Faci un piure din cartofii fierti, pe care il lasi sa se raceasca, apoi il amesteci cu branza rasa prin razatoare mica, cu ouale si pesmetu. Amesteci totul pana obtii o pasta omogena. In putin ulei, calesti o ceapa, apoi adaugi carnea tocata si lasi sa scada tot sucul lasat. Sarezi si condimentezi totul dupa gust. Adaugi patrunjelul verde tocat fin si 1 ou. Calesti si cealalta ceapa impreuna cu ciupercile feliate, sarezi si condimentezi, iar la final adaugi si verdeata amestecata cu un ou. Intinzi pireul rece in 2 folii de plastic, cu ajutorul unui sucitor, o foaie de 1.5cm. Deasupra pe toata suprafata, intinzi un strat de carne, apoi ciupercile si rulezi cu ajutorul celofanului. Asezi ruloul intr-o forma de chec unsa cu putin ulei si tapetata cu un praf de pesmet. Deasupra, ungi cu galbenusul crud, apoi dai tava la cuptor circa 30 de minute. Poti presara si putin parmezan sau cascaval ras.
Se servesc cu muraturi. Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii