Curatati cartofii de coaja, spalati-i puneti-i intregi la fiert in apa cu pi sare. Trebuie sa ii fierbeti-i pana cand incep sa crape si sa se sfarame
Curatati cartofii de coaja, spalati-i puneti-i intregi la fiert in apa cu pi sare.
Trebuie sa ii fierbeti-i pana cand incep sa crape si sa se sfarame. Scurgeti ap si cat sunt fierbinti, sfaramati cart<
fii cat mai marunt, pana obtineti un piure fin. Adaugati untul si amesteca sa se topeasca si sa obtineti un
piure omogen.
Cand untul s-a topit de tot, adaugati treptat laptele fierbinte.
La servire, presarati-l cu patrunjel tocat marunt.
Alte retete culinare gasiti aici:
Tocanita de mazare
Mazare cu pui
Mancare de soia
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii