Musaca de cartofi cu pui este o reteta delicioasa de straturi de cartofi si carne de pui la cuptor.
Cartofii curățați se taie felii de cca.1-2 cm si se fierb 15 minute in apa ușor sărata.
Ceapa se toaca și se înăbușe câteva minute împreună cu ardeiul.Se adaugă pasta de roșii și carnea tocata împreună cu o cana de apa. Se acoperă si se lasă la fiert 15 minute.Se adaugă mărarul, sare și piper
Intr-o tava mai înaltă unsa se așează un prim strat din cartofii fierți pe jumătate.Se pune 1/2 din carne, un alt strat de cartofi,unul de carne și ultimul de cartofi.
Se bate oul, se amesteca cu laptele, branza si putin piper si se toarna peste ultimul strat de cartofi.
Se da la cuptor 50-60 minute pana se rumeneste.
Imi plac la aparatul Philips Multicooker functia de menținere a preparatelor la cald ceea ce permite servirea oricând a mesei dar si existenta valvei ajustabile pentru presiune care permite păstrarea propietatilor nutritive ale legumelor.
Musacaua de cartofi cu pui se serveste calda cu smantana adaugata individual.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii