Curatam cartofii de coaja, ii taiem cubulete, apoi ii spalam. Curatam ceapa de coaja, o taiem cubulete, apoi o prajim pana devine sticloasa, o tragem
Curatam cartofii de coaja, ii taiem cubulete, apoi ii spalam. Curatam ceapa de coaja, o taiem cubulete, apoi o prajim pana devine sticloasa, o tragem de pe foc si o lasam sa se raceasca. Presaram putina boia si amestecam. Punem inapoi pe foc, adaugam cartofii si amestecam cateva minute. Punem apa cat sa-I acopere. Adaugam sare si foi de dafin, fierbem pe flacara mai mica. Amestecam smantana cu faina, apoi o punem la cartofii fierti. Mai fierbem cateva minute amestecand.
Alte retete cartofi recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii