Cartofii se curata, se spala si se taie in sferturi.Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei, apoi se adauga cartofii si apa calda cat sa aco
Cartofii se curata, se spala si se taie in sferturi.Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei, apoi se adauga cartofii si apa calda cat sa acopere cartofii. Se adauga sarea, piperul, boiaua si foaia de dafin si castravetii murati. Dupa ce cartofii au fiert se adauga bulionul si se mai lasa 5 min la fiert.
Se serveste cald.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii