Iahnia de cartofi cu ciuperci este o mancare de cartofi delicioasa si sanatoasa. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ciupercile conserva se scurg de lichid.
Iahnia de cartofi cu ciuperci este o mancare de cartofi delicioasa si sanatoasa. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ciupercile conserva se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se scurg din nou. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Patrunjelul si mararul se spala, se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. in 100 ml ulei si 100 ml apa se inabusa ceapa, apoi se adauga cuburile MAGGI si cartofii; se continua fierberea. Cand cartofii s-au patruns, se adauga ciupercile si pasta de tomate; se mai fierbe cca 7-8 minute. Se adauga sare si piper dupa gust. La sfarsit la iahnia de cartofi, se adauga patrunjel verde tocat.
Iahnia de cartofi cu ciuperci se serveste calda sau rece, cu marar verde deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii