Hamburger cu carne de vita

1. Se curata carnea de pielite si tendoane, se spala, se scurge de apa iar apoi se taie in bucatele. 2. Se toaca prin masina de tocat cu sita marunta,

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de vita
  • chifle
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita mustar cu hrean
  • 1 lingurita sos Worcester
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 galbenus de ou
  • salata
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper
  • maioneza
  • ceapa
  • ketchup
  • rosii
  • ceapa rosie

Mod de preparare

1. Se curata carnea de pielite si tendoane, se spala, se scurge de apa iar apoi se taie in bucatele.

2. Se toaca prin masina de tocat cu sita marunta, carnea impreuna cu ceapa si usturoiul.

3. Se trece carnea de doua ori prin masina de tocat, iar apoi se pune intr-un castron mare.

4. Se adauga sosul Worcester, zaharul, galbenusul, jumatate din legatura de patrunjel tocat marunt, sarea si piperul.

5. Se amesteca bine, iar apoi se pune castronul in frigider pentru cateva ore (este recomandat sa stea pe perioada noptii)

6. Se formeaza din carnea tocata, chifle de circa 4 cm, dupa care se tocesc.

7. Chiftelele astfel pregatite se pun pe gratar sau in tigaie si se frig bine pe ambele parti.

8. Taiati chiflele in doua, ungeti daca doriti cu maioneza si asezati chifteaua de carne fripta.

9. Peste chifteaua de carne puneti felii de rosii, salata, ceapa, iar apoi mustar, ketchup si maioneza dupa gust.

10. Se pune partea deasupra a chiflei.
Se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
2
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
3
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
4
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Supa crema de morcovi
5
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia