Cartofii se pun la fiert in apa sarata. Dupa ce au fiert se curata si se taie felii. Se unge o tava cu putin ulei si se pun felii de cartofi una lan
Cartofii se pun la fiert in apa sarata.
Dupa ce au fiert se curata si se taie felii.
Se unge o tava cu putin ulei si se pun felii de cartofi una langa alta. Se condimenteaza cu sare, piper si putin usturoi.
Se pune un al doilea rand de cartofi si se repeta operatia.
Ceapa se toaca fin, se amesteca cu smantana si oul.
Se toarna compozitia peste cartofi. Se presara cu cascavalul ras.
Se pun cartofii la cuptor 40-45 min.
Se servesc cu salata si carnati.
Pofta buna!
Reteta Gratin de cartofi a fost propusa de s_tana pe forum culinar.ro
Alte retete cu cartofi gasiti aici:
Cartofi la cuptori
Musaca de cartofi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii