Pentru galuste de cartofi cu carne de porc sau vita si sos picant fierbeti cartofii cu coaja, bine spalati, cand sint gata, curatati-i.
Pentru galuste de cartofi cu carne de porc sau vita si sos picant fierbeti cartofii cu coaja, bine spalati, cand sint gata, curatati-i. Separat fierbeti bine carnea si treceti-o apoi prin masina de tocat. In cartofii pasati puneti un ou, sare, piper si faina atit cit sa puteti intinde aluatul. In carnea tocata puneti 1 ou, sare, piper. Taiati foaia de aluat in patrate de 5-6 cm, puneti pe fiecare cite o lingurita de tocatura si rulati galustele. Puneti-le apoi intr-un vas cu apa ce clocoteste si cand sint gata scoateti-le cu spumiera. Puneti-le intr-o tava sau vas de Jena, acoperiti-le cu sos picant si dati-le la cuptor pentru 20 de minute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii