Ciulama de cartofi cu branza este o mancare de cartofi delicioasa si consistenta. Se curata cartofii, se taie feli rotunde mai grosute si se fierb in apa cu sare.
Ciulama de cartofi cu branza este o mancare de cartofi delicioasa si consistenta. Se curata cartofii, se taie feli rotunde mai grosute si se fierb in apa cu sare, fara sa se sfarame. Separat se face un sos alb, dintr-o lingura de untura si faina, care se stinge cu apa in care au fiert cartofii. Se adauga branza rasa. Se toarna sosul peste cartofii scursi de apa si se da cateva minute la cuptor.
Ciulamaua de cartofi se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii