Ceapa se toaca marunt si se pune la calit impreuna cu carnea tocata si patrunjelul maruntit. Se lasa pe foc 5 minute, dupa care se adauga miezuld e p
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit impreuna cu carnea tocata si patrunjelul maruntit. Se lasa pe foc 5 minute, dupa care se adauga miezuld e paine, oul batut, sarea si piperul. Cartofii se curata, li se face o scobitura, care se va umple cu tocatura. Se pun apoi cartofii intr-o
tava unsa cu unt. Separat se pregateste un sos din faina, peste care se toarna treptat supa de carne. Se toarna sosul peste cartofi si se introduce tava in cuptorul incins, unde se tine o ora. Se stropesc cu putin sos de rosii spre sfarsitul coacerii.
Se servesc cu salata verde.
Alte retete:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii