Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, ceapa se taie julein iar baconul se feliaza si se taie bucatele. Se curata cartofii de coaja si se taie
Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, ceapa se taie julein iar baconul se feliaza si se taie bucatele. Se curata cartofii de coaja si se taie cuburi. Se prajesc apoi intr-o tigaie si cand sunt aproape rumeniti se adauga ceapa, baconul, piperul si sarea, continuandu-se prajirea pana se inmoaie ceapa.
Mancarea se serveste calda.
retete culinare:
Ciuperci la cuptor
Placinta de dovleac
Tocana cu orez si legume
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii