Cartofii parizieni sunt mancaruri de cartofi si oua delicioase. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata de coaja si se taie felii. Ouale se spala sub jet de apa rece.
Cartofii parizieni sunt mancaruri de cartofi si oua delicioase. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata de coaja si se taie felii. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana la consistenta tare, se curata si se taie felii. Faina se cerne. Laptele se fierbe. Faina se dizolva in 100 ml lapte. Se adauga 50 g de unt infierbantat si se inabusa, amestecand continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se adauga restul de lapte, jumatatea de cub MAGGI si se continua fierberea pana se formeaza sosul. Peste sos se adauga cartofii, smantana, sarea si se fierb impreuna. Se ia vasul de pe foc. Jumatate din cantitate se aseaza intr-o tava unsa cu unt sau margarina; deasupra se pun felii de ou plus restul compozitiei de cartofi, unt (margarina) si se introduce la cuptor pentru gratinare.
Cartofii parizieni se servesc calzi, cu unt topit deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaGogu-Pintenogu a fost un cocosel tanar pe care mama mi l-a donat in scopuri umanitare, adica sa fac eu o supa delicioasa care...
Supa Gogu-Pintenogu cu taitei de casa la slow cooker Crock-Pot
Comentarii