Pentru aceasta mancare de cartofi simpla si delicioasa cartofii noi nu se curata de coaja, ci se rad cu cutitul sau, dupa ce au fost tinuti catva timp in apa.
Pentru aceasta mancare de cartofi simpla si delicioasa cartofii noi nu se curata de coaja, ci se rad cu cutitul sau, dupa ce au fost tinuti catva timp in apa, se freaca cu un servet aspru si cu putina sare. Se mai spala intr-o apa, se scurg si se pun intr-o cratita cu o lingura de unt. Se misca des cratita, ca sa nu se prinda de fund si se lasa sa se rumeneasca uniform. Cand sunt aproape gata, se sareaza si se presara cu marar taiat marunt. La fel se pot pregati cu untura sau cu ulei.
Cartofii noi se servesc fierbinti.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii