Se caleste ceapa taiata marunt in ulei. Se adauga cartofii taiati cubulete, se presara boia si sare dupa gust, se adauga putina apa si se fierbe pana
Se caleste ceapa taiata marunt in ulei. Se adauga cartofii taiati cubulete, se presara boia si sare dupa gust, se adauga putina apa si se fierbe pana se inmoi cartofii. Cand cartofii incep sa se inmoaie se adauga rondelele de carnati, feliile de oua fierte si smantana. Se fierb impreuna toate ingredientele si la final se presara cu frunze de patrunjel maruntite.
Se poate servi cu salata verde.
Alte retete simple recomandate
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Dovlecei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii