Se curata cartofii, se taie si se pun la prajit intr-o tigaie. Cand sunt aproape gata se pune carnea taiata bucatele peste cartofi si se mai lasa la
Se curata cartofii, se taie si se pun la prajit intr-o tigaie. Cand sunt aproape gata se pune carnea taiata bucatele peste cartofi si se mai lasa la prajit pana se patrunde si carnea. Se adauga si vreo 4-5 catei de usturoi, taiati feliute subtiri. Cand s-a facut si carnea, se potriveste de sare si piper si se mai lasa 1 minut la prajit. Intre timp se bat ouale cu un pic de sare si piper. Se scurge uleiul din tigaie si se pun ouale batute peste compozitia din tigaie. Se amesteca si se mai lasa la copt inca 1 minut.
Se serveste calda, cu salata, cascaval ras deasupra.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii