Se curata cartofii si se tai felii alungite sau rondele. Se pun in tava si se pune deasupra rondele de ceapa si fasii de slanina afumata. Se acopera c
Se curata cartofii si se tai felii alungite sau rondele. Se pun in tava si se pune deasupra rondele de ceapa si fasii de slanina afumata. Se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptor cca 30 de minute. Dupa 30 de minute se indeparteaza folia si se lasa sa se prajeasca pana devine crocanta. Nu este nevoie de sare deoarece slanina afumata este sarata.
Alte mancaruri recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii