Cartofii se fierb in coaja (pana intra furculita in ei) se trec printr-un jet de apa rece si se curata. Se taie pe jumatate in lungime si se scobesc
Cartofii se fierb in coaja (pana intra furculita in ei) se trec printr-un jet de apa rece si se curata. Se taie pe jumatate in lungime si se scobesc cu ajutorul unei lingurite ca in imagine. Mezelurile se taie in bucati marunte si se pun in tigaie cu o lingura de ulei. Cand s-au rumenit se adauga ceapa tocata marunt, marunt si se mai lasa pana se inmoaie,apoi se adauga miezul scobit si pisat cu furculita. Se mai lasa un minut si apoi se condimenteaza. Se umplu cartofii si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se pune cate o bucatica de cascaval sau se rade si daca doriti si o bucatica de sunca
si se dau 10 min la cuptor pana se topeste cascavalul.
Se serveste cald, dupa dorinta se mai poate adauga cascaval.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii